Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.

- Dit evenement is voorbij.
Feestelijk koken zonder verspilling
13 mei 2020 @ 19:00 - 22:00
Organisatie CC Ter Dilft i.s.m. Vormingplus regio Mechelen
Wo 13.05 | 19 tot 22 uur
Als je piekert over hoe je iets feestelijks op tafel moeten toveren, geen nood: we maken een volledig veggie menu, van aperitiefhapje tot dessert! Wedden dat iedereen smult aan je tafel… zelfs de meest fervente vleeseter! En als toemaatje houden we ook nog rekening met je ecologische voetafdruk, trachten we voedselverspilling tegen te gaan én de afvalberg zo klein mogelijk te houden.
Begeleiding: Ingrid De Coninck
25 euro (incl. ingrediënten: 9 euro)
Maximum 12 deelnemers
Meebrengen: keukenschort, 2 keukenhanddoeken, dunschiller, snijmesje, snijplankje en restpotjes